Първоначално публикувано от moniiii
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задно ляво ел. стъкло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеАз пък ти казах, че ги има. Тези дни ще взема на един колега от форума и ще ги щракна за да ги видите, а още повече, че и аз си гупих и си сложих преди 2 месеца!
И аз разбрах от друг колега, че пластмасите се изработват и могат да се направят 1 към 1 същите. Много ще съм ти задължен колега, ако можеш да ми пратиш едно лично с някакви координати на пичовете, които ги правят.
Благодаря!Alfa 166 2.0 TS 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеАз пък ти казах, че ги има. Тези дни ще взема на един колега от форума и ще ги щракна за да ги видите, а още повече, че и аз си гупих и си сложих преди 2 месеца!
Просто искам да кажа ,че когато моята пластмаска се счупи ходих при всички вносители на части за италиянски кошници и ми казваха ,че не се продава отделно въпросната пластмаска.Интересното е ,че например за Ланча либра се продават такива - струват 6 лева но имат разлики с нашите пластмаси.
Иначе на колегата му пожелавам успех в търсенетоalfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Който иска да е сигурен в това което купува, моля нека заповяда в СтЗ да го заведа на място. Нещо повече, по това което видях по нищо не личеше, да някакво home made изделие. Когато го купувах предупредих пичовете в сервиза, че ако не стане ще отида да им го върна. Съгласиха се. На външен вид имаше някаква разлика, но като наложих стария и новия елемент всички параметри съвпадаха. Пластмасата легна идеално. Не знам дали са идентични с пластмасите на други модели но стана и това е факт!!! Вчера пращах един от моите хора да провери дали ги има още. Има ги така, че заповядайте!
Comment
-
Да го ев... Да бяха във софия че и на мен днес овтанових че след смяна на задна врата тези некадърни маестори явно са чупили тази пласмаса. И дури беше някакво лепен със силикон които задържа околу 0.5сек...
Сега усещтам или едно ходене до драгичево или и аз home made пласмаса...Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
Comment